Agenda

Legacy Monitor 2022 seminar op 28 september
Dit jaar doen 28 organisaties mee, meer dan ooit! De eerste rapportages verwachten we in juni. Op 28 september volgt het Legacy Monitor seminar in de OBA in Amsterdam. Heb je interesse om ook deel te gaan nemen, vraag dan het uitgebreide voorstel aan. Wil je meer lezen over de uitkomsten over het afgelopen jaar inlusief het effect van Covid-19?  Lees dan het gratis Snapshot Report op www.legacymonitor.nl

Gesprekstraining 8 juni 2022
In deze eendaagse training op 8 juni geven we je de kans in een kleine groep van 10 collega’s eigen cases in te brengen en te trainen. Bedoeld om je persoonlijke communicatie vaardigheden verder aan te scherpen, nieuwe benaderingen uit te proberen, of gewoon als jaarlijkse onderhoudsdosis. Meer info vind je hier,

De 13e Leergang Nalatenschappen start in januari 2023.
Voor fondsenwervers die zich willen specialiseren in werving van nalaten is dit de ultieme mogelijkheid. Meer dan honderd professionals volgden deze opleiding. Meer informatie vind je hier.

Gratis Testament Maand: tweede campagne in september 2022   
De allereerste Nederlandse Gratis Testamen Maand werd in mei 2021 gehouden. Succesvol voor de deelnemende goede doelen. De tweede volgt in het september 2022. We breiden uit en er is nog ruimte voor één nieuwe deelnemende organisatie. Lees hier en scrol door naar Gratis Testament Maand voor meer informatie over opzet.

Driedaagse training Nalaten en Cultuur
De voorjaarstraining is door Arjen van Ketel in samenwerking met Fusien Verloop en Marischka Leenaers is gestart Deze intensieve en inspirerende training richt zich op senior fondsenwervers uit de Cultuursector. Heb je interesse om aan de  volgende trating mee te doen, kijk dan hier: Meer informatie .