Agenda

Donderdag 23 september- Gesprekstraining voor ervaren relatiemanagers
De training is gericht op relatiemanagers nalatenschappen en op relatiemanagers grote giften die ook vaardig willen worden in gesprekken over nalaten. Meer informatie

Donderdag 16 september- Eindpresentatie Legacy Monitor 2021
Met alle inzichten uit het grote benchmarkonderzoek, marktverkenning en marktvooruitzicht ron deze bijzondere Covid-19 periode. Het gratis snapshotreport van dit onderzoek verschijnt eind september.

De 11e leergang Nalatenschappen: laatste lesdagen op 1 juli en 9 september 2021
Voor fondsenwervers die zich willen specialiseren in werving van nalaten is dit de ultieme mogelijkheid. Meer dan honderd professionals volgden deze opleiding. De 12e leergang start in januari 2022. Meer informatie vind je hier.

Gratis Testament Maand voorjaar 2022   
De allereerste Gratis Testamen Maand  werd in mei 2021 gehouden. De tweede volgt in het voorjaar van 2022. Lees hier en scrol door naar Gratis Testament Maand voor meer informatie over opzet.

Voorjaar 2022 start de volgende driedaagse training Nalaten en Cultuur.
Deze training wordt gegeven door Arjen van Ketel in samenwerking met Fusien Verloop en Marischka Leenaers. Deze intensieve en inspirerende training richt zich op senior fondsenwervers uit de Cultuursector. Als onderdeel van de training maak je een beknopt plan van aanpak voor jouw organisatie en oefen je gesprekstechnieken. Meer informatie .