Agenda

Gesprekstraining Nalatenschappen op 2 november 2023.
Let op: bijna vol! Deze succesvolle training herhalen we ook dit jaar. en is speciaal voor relatiemanagers nalatenschappen. Je krijgt in één dag alle tijd om je vaardigheiden te verbreden en versterken. Trainers zijn Arjen van Ketel en Lena Vizy, Trainingsacteur is Nikki Kluyskens. De training vindt plaats in Amsterdam vlakbij het Centraal Station, er is ook goede parkeergelegenheid. Meer informatie vind je hier.

Eindpresentatie Babyboomeronderzoek 7 november 2023 OBA Amsterdam.
Dit jaar voert legacy Foresight een extra onderzoek uit naar de nieuwe doelgroepen voor nalatenscgappenwerving; de Babyboomers en de Generatie X. Voor de 21 opdrachtgevende organisaties vindt de eindpresentatie plaats in de OBA in Amsterdam, met bijdragen van Ashley Thornton, Anna Turner, lena Vizy en Arjen van Ketel. Met dank aan Choice voor de uitvoering van het kwantitatieve en kwalitatieve veldwerk in Nederland. Dit onderzoek is onderdeel van een groot onderzoek in UK, Australië en Nederland.

De 14e Leergang Nalatenschappen start in januari 2024.
Voor fondsenwervers die zich willen specialiseren in werving van nalaten is dit de ultieme mogelijkheid. Inschrijven voor 2024 is al mogelijk. Meer dan honderd professionals volgden deze opleiding. Meer informatie vind je hier.

Driedaagse training Nalaten en Cultuur 2024 start februari 2024.
De voorjaarstraining door Arjen van Ketel in samenwerking met Fusien Verloop en Marischka Leenaers start weer, inschrijvings is nu mogelijk. Deze intensieve en inspirerende training richt zich op senior fondsenwervers uit de Cultuursector. Heb je interesse om aan de  volgende training mee te doen, kijk dan hier: Meer informatie . 

Gratis Testament Maand: CAMPAGNE 2023 UITGESTELD
De allereerste Nederlandse Gratis Testamen Maand werd in mei 2021 gehouden. Succesvol voor de deelnemende goede doelen. De tweede campagne hebben we ook helaas moeten uitstellen.  Voor meer info: lees hier en scrol door naar Gratis Testament Maand voor meer informatie over opzet.