Agenda

Deelnemen aan de Legacy Monitor 2022
Voorjaar 2022 start de volgende Legacy Monitor. Op dit moment hebben 26 organisaties zich aangemeld voor dit grote benchmarkonderzoek, inclusief marktverkenning en -vooruitzicht . Inschrijven kan nog tot eind januari 2022. Heb je interesse, vraag dan nu het uitgebreide voorstel aan. Wil je meer lezen over de uitkomsten over het afgelopen jaar inlusief het effect van Covid-19?  Lees dan het gratis Snapshot Report op www.legacymonitor.nl

De 12e leergang Nalatenschappen start op 27 januari 2022.
Voor fondsenwervers die zich willen specialiseren in werving van nalaten is dit de ultieme mogelijkheid. Meer dan honderd professionals volgden deze opleiding. Meer informatie vind je hier.

Gratis Testament Maand: tweede campagne in september 2022   
De allereerste Nederlandse Gratis Testamen Maand werd in mei 2021 gehouden. Succesvol voor de deelnemende goede doelen. De tweede volgt in het september 2022. We breiden uit en er is nog ruimte voor enkele nieuwe deelnemende  organisaties. Lees hier en scrol door naar Gratis Testament Maand voor meer informatie over opzet.

Voorjaar 2022 start de volgende driedaagse training Nalaten en Cultuur.
Op 9 februari 2022 begint de volgende training door Arjen van Ketel in samenwerking met Fusien Verloop en Marischka Leenaers. Deze intensieve en inspirerende training richt zich op senior fondsenwervers uit de Cultuursector. Als onderdeel van de training maak je een beknopt plan van aanpak voor jouw organisatie en oefen je gesprekstechnieken. Meer informatie .